tisdag 28 maj 2013

Maxpeak: Capillum lämnar finansieringslösning till Wizzcom inför dess expansion i Norden och USA

Capillum Holding ”Capillum” har tidigare informerat om att man ytterst selektivt kommer att välja kunder för företagets finansieringslösningar. Capillum har även informerat om att Capillum omvandlat brygglån till ägarkapital i Sensavis Holding ”Sensavis”.

Sensavis är ett bolag som bl.a. specialiserat sig på interaktiv 3D visualisering av olika ämnen och budskap inom skola, medicin och näringsliv.

Wizzcom 3D Productions AB ”Wizzcom” är ett helägt dotterbolag till Sensavis. Wizzcom fokuserar sin verksamhet inom området autostereoskopisk 3D, dvs. skärmteknologi för att presentera 3D utan att behöva använda 3D-glasögon. Inom området representerar Wizzcom. det franska företaget Alioscopy, som idag har de marknadsledande skärmarna för autostereoskopisk 3D, på de nordiska och amerikanska marknaderna. Genom sitt avtal med Alioscopy kommer Wizzcom nu att expandera sin verksamhet i Norden och USA. Expansionen kommer att ske genom marknadsbearbetning tillsammans med återförsäljare mot butikskedjor, företag och organisationer som efterfrågar möjligheter att attrahera kunder på ett effektivt sätt.

Läs mer...

www.maxpeak.tv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar