fredag 31 maj 2013

Maxpeak: Positiv utveckling i Sensavis

I pressmeddelande av den 24 april informerade Capillum Holding AB, ”Capillum”, att företaget har investerat i Sensavis Holding AB, ”Sensavis”. Sedan dess har en mängd positiva händelser inträffat som stärker styrelsen för Capillum i dess övertygelse om att investeringen i Sensavis kan bli en utmärkt affär för Capillums aktieägare.

Sedan Capillum investerade i Sensavis har Sensavis erhållit ett antal beställningar på företagets huvudprodukt, ”The 3D Classroom”. Vidare har Sensavis tecknat ett distributionsavtal med företaget Tech Data som är en av världens största distributörer av IT-produkter och programvaror. Till detta skall läggas de samarbetsavtal som ingåtts med amerikanska HP och sydkoreanska LG om nordisk ensamrätt för hårdvara till Sensavis produkter.

”Att ett mindre mjukvaruföretag som Sensavis lyckats teckna den här typen av avtal med globala jättar som Tech Data, LG och HP är i sig smått unikt, vilket i sin tur visar vilken potential som finns i Sensavis som företag” säger Anna-May Wester, styrelseordförande i Capillum.

Läs mer...

www.maxpeak.tv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar