fredag 14 juni 2013

Botnia Exploration: Botnia Exploration säkerställer finansiering på 13 mkr genom en riktad emission och en företrädesemission

Botnia Exploration Holding AB säkerställer ett kapitaltillskott på 13 mkr genom en riktad emission på 6,2 mkr samt en emission på 6,8 mkr med företräde för bolagets befintliga ägare. Företrädesemissionen är fullt ut säkerställd genom teckningsförbindelser och avtal om emissionsgaranti. Båda emissionerna sker till teckningskursen 0,55 kronor.

Botnia Exploration bedriver prospektering på, i huvudsak, guldfyndigheter i Västerbotten och fokuserar på Vindelgransele-området som innehåller flera intressanta delområden. Under det senaste halvåret har Botnia Exploration nått viktiga framsteg i Vindelgranseleområdet, en lyckad provbrytning och anrikning har genomförts i Vargbäcken och vinterns borrkampanj i Fäbodliden C har fallit väl ut. Kapitaltillskottet ger Botnia Exploration resurser att fortsätta utvecklingen av Vindelgransele-området i Västerbotten och bl.a. genomföra ytterligare kärnborrning i Fäbodliden C och andra fyndigheter i området.

Läs mer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar