söndag 23 juni 2013

G5 Entertainment: Årsstämmokommuniké

Årsstämman i G5 Entertainment AB (publ) har hållits på Hotell Kung Carl, Birger Jarlsgatan 21 i Stockholm den 19 juni 2013.

Till ordförande vid stämman valdes Mats Dahlberg. Under stämman gav VD Vlad Suglobov en presentation av verksamhetsåret 2012 och nuläget i G5 Entertainment AB (publ).

Stämman fastställde moderbolagets och koncernens resultat- och balansräkningar. Dessa återfinns i G5 Entertainment AB (publ) årsredovisning för 2012. Stämman beslöt vidare enhälligt att ge styrelsen och VD ansvarsfrihet för räkenskapsåret 2012. Stämman beslutade vidare att årets resultat skulle balanseras i ny räkning.

Till ordinarie ledamöter i G5 Entertainment AB (publ) omvaldes Pär Sundberg, Vlad Suglobov samt Jeffrey Rose. Stämman beslutande om nyval av Petter Nylander och Johan Bauer. Stämman utsåg Petter Nylander till styrelsens ordförande samt beslutade att arvode till styrelsen ska utgå med 240 000 kr till styrelsens ordförande och 150 000 kr vardera till övriga ledamöter utsedda av bolagsstämman och som inte är anställda i Bolaget.

Läs mer...

www.g5e.com/corporate

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar