lördag 13 juli 2013

Maxpeak: Capillum informerar om ”Miljonvärden med tillväxt-potential”

Under veckan har Capillum Holding AB, ”Capillum” informerat aktieägare om sin verksamhet, under rubriken ”Miljonvärden med tillväxtpotential”. Det är ett tresidigt dokument och går att läsa fullständigt på Capillums hemsida, www.capillum.se.

Informationen är en blandning av gammal och ny. Maxpeak väljer att referera till valda delar av detta dokument enligt följande;

• Capillums investering i Cefour Wine & Beverage Partihandel,”Cefour” har hittills visat sig vara mycket lyckosam. Capillum har, via omvandling av bryggfinansiering till ägande, investerat cirka 6 Mkr i Cefour. Under innevarande räkenskapsår (september 2012- juni 2013) uppgår realiserade vinster i Cefour till cirka 4,0 Mkr. Utöver detta har Capillum ett aktieinnehav i Cefour värderat till cirka 6,7 Mkr (vid en aktiekurs om 13 öre).

• Capillum har sammanlagt investerat cirka 5 Mkr i Sensavis och innehar idag ett 12-procentigt ägande i Sensavis. Baserat på senaste emissionskurs i Sensavis har värdetillväxten för Capillums investering varit över 15 % under 3 månader.

Läs mer...

www.maxpeak.tv


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar